Sunday, June 8, 2008

ader ni haa...


Salam.. pe kabo semua? harap2 semua sihat.. Maaf sebab lama x update blog ni.. huhuhu... dah berhabuk lak.. aku ok jek.. sori lama menyepi.. bukannyer merajuk.. hehehe.. agak bz skit.. hehehe... Walaupun harga minyak naik itu tidak menghalang KQ 4500 tuk memasang rim 17 sabtu ni.. tuk x? Aduh.. lapo plak.. aku taip pun x sampai setengah lg.. huhuhu.. alamak saper plak tepon nihh... ala cik client ni sabo laa.. org tgh update ni.. urgent ni.. kalu x update gak ni abis laa kena sunat.. hahaha.. aduh perut ni.. sabo la jap.. nanti kiter pegi mkn ek perut. Perut nak mkn pe? hmm... alamak nak kul 2 ni.. dateline ptg ni.. ala ilek la dulu.. mcm x biase lak wat keja last minute.. lg 5 minit nak antar baru la buat.. kata "king of last minute work".. huhuhu.. ok la.. nak pegi mkn.. perut ni dah nak merajuk ni.. kang dah merajuk susah lak nak pujuk.. biler pujuk lak nak mcm2.. aduyai.. tapi.. apsal jari aku ni x berenti taip lagi ni... aii.. tgk tu x nak berenti lagi ni.. otak suruh lain.. jari taip lain... xpe laa.. baik aku pegi mkn dulu.... aii nak taip lagi... arghh...

ps: Gambar aksi 6 belia terlampau di Kepala Batas... aii nak taip lagi... arghh...

11 comments:

yaya|azura said...

wahahahah.. baru je berangan nak sunat dia, dah pon update blog. hahahahaha.. tau takot...... :P

Hairi said...

x relaaaa... hahaha...

zool irfan said...

sunat ye... emmmmm.. boleh dipertimbangkan

Hairi said...

aiii.. zool suka la tu pasal sunat2 ni..

SitiNur said...

ok lepas update 2,3 entry lagi baru bleh jadi somebody...:p

Fuh memang style arr gambar belia2 di atas..

KitKet said...

kahkahkah.. tu gambar zaman bila tu?

aku la ros said...

tahniah la.. berjaya juga anda update blog anda dengan sempurna

Si Tukang Karut said...

hahahaha lucu betul...

artfieda said...

warghhh...jeles-jeles tgk pic itu (geleng2 pale) blahhh ahh woii

Dory said...

update la lagi mangkuk hayun!!

Kakak Tiri said...

Ooo... ada rupanya. Nasib baik!!